A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darko-ostoja-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bruno Bulić: Ostoja iz uprave Liburnia Riviera Hotela izbacio Opatijce | Politika+
Tvrtke

TVRTKE: Bruno Bulić: Ostoja iz uprave Liburnia Riviera Hotela izbacio Opatijce

"Posebno boli da se u kadrovskom ekipiranju Uprave ne nalazi struka koja je tu rođena, živi i radi."

FOTO: Darko Ostoja
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Novi list

Igor Šehanović, dosadašnji član Uprave, postao je novi predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hotela. Na mjestu predsjednika zamijenio je dosadašnjeg Kristjana Staničića. U novoimenovanu upravu ušli su Giorgio Cadum, Daria Skansi, Dino Hrelja i Robert Ferlan, koji su zamijenili Mirjanu Mogorović i Đurđicu Popratinu, dok je treći član bivše uprave Igor Šehanović imenovan za predsjednika, izvještava Novi list.

"Posebno boli da se u kadrovskom ekipiranju Uprave ne nalazi struka koja je tu rođena, živi i radi."

Istekom starog mandata u novu Upravu LRH-a nije ušla niti jedna osoba iz struke koja je rođena, živi i radi na području Opatijske rivijere, ističe  predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera te člana Nadzornog odbora LRH-a Bruno Bulić.

 – Ništa nije bilo sporno, prihvatio sam sve njihove prijedloge, no isto tako na sjednici Nadzornog odbora rekao sam da me posebno boli da se u kadrovskom ekipiranju Uprave ne nalazi struka koja je tu rođena, živi i radi. Jedino se tako može ostvariti prijateljsko okruženje – rekao je Bulić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Igor Šehanović, liburnia riviera hoteli, bruno bulić