A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-josipovic-392.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Josipović: Nesuglasice s premijerkom posljedica predizborne nervoze | Politika+
Hrvatska

SMIRUJE STRASTI: Ivo Josipović: Nesuglasice s premijerkom posljedica predizborne nervoze

'Možemo se oko nečega i ne slagati, ali moramo raditi svoj posao. Ovo je očito bilo malo predizborne nervoze, bit će sve u redu.'

FOTO: Ivo Josipović
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas u Jastrebarskom kako su nesuglasice između njega i predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor posljedica predizborne nervoze, ali očekuje da će s njihovim odnosom sve biti u redu.

 

'Možemo se oko nečega i ne slagati, ali moramo raditi svoj posao. Ovo je očito bilo malo predizborne nervoze, bit će sve u redu.'

"Možemo se oko nečega i ne slagati, ali moramo raditi svoj posao. Ovo je očito bilo malo predizborne nervoze, bit će sve u redu", izjavio je Josipović na berbi grožđa na imanju Šoškić kod Jastrebarskog.

Dodao je da će se sastanak koji je predložila premijerka Kosor dogoditi čim njihovi uredi usklade termine.

Predsjednik nije želio komentirati gospodarski program oporbene koalicije te je naglasio da u predizbornoj kampanji želi biti neutralan.

"Htio bih uz kikiriki biti gledatelj na utakmici jedne i druge ekipe", rekao je Josipović.

Predsjednik je dodao kako bi se pristupni ugovor s EU trebao potpisati što prije kako ne bi štetio izbornom procesu.

"To je važno da ne bi ugrozili rezultat na referendumu kao što je važno i da sve parlamentarne stranke agitiraju za njegov uspjeh", rekao je Josipović.

"Ne sumnjam u većinu, ali želim da ona bude uvjerljiva. Ako je moguće da prva brojka bude sedam", dodao je Predsjednik i ocijenio da bi to bio ozbiljni legitimitet svim reformama koje treba provesti, a kojih je još puno.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, ivo josipović