A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/lesar.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragutin Lesar: Moralni kredibilitet HDZ-a je u potpunosti izgubljen! | Politika+
Hrvatska

CRNI FONDOVI: Dragutin Lesar: Moralni kredibilitet HDZ-a je u potpunosti izgubljen!

Moralni kredibilitet, a tu je uključena i gospođa Kosor, zbog cijelog cirkusa HDZ-a je izgubljen u potpunosti. Njihovo opravdanje "da nisu znali" je neprihvatljivo.

FOTO: Dragutin Lesar
Piše: Ilijana Grgić

Prava je činjenica da je u slučaju FIMI Media vidljivo da osim pojedinačnih koristi, dio novca završavao u HDZ-u, da li za financiranje parlamentarne kampanje ili predsjedničke kampanje ili za tekuće financiranje stranke, jer oni su očito protupravno ostvarili korist, kaže predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Dragutin Lesar.

 

Moralni kredibilitet, a tu je uključena i gospođa Kosor, zbog cijelog cirkusa HDZ-a je izgubljen u potpunosti. Njihovo opravdanje "da nisu znali" je neprihvatljivo.

- To je bilo vidljivo iz dokumenata Državnog odvjetništva, da je nekih 6 milijuna ostvareno protupravno. Ovi novi momenti i iskazi njihove blagajnice koliko su pouzdani ja to ne znam. No, moralni kredibilitet, a tu je uključena i gospođa Kosor, zbog cijelog cirkusa HDZ je izgubljen u potpunosti, njihovo opravdanje "da nisu znali" je neprihvatljivo, napominje Lesar.

 

- Ako nisu znali, imali su dovoljno vremena istražiti način na koji su se financirale kampanje ne samo zadnjih nekoliko godina nego svih ovih 20 godina., jasno će Lesar.

 

- Pitanje financiranja stranka do prije godinu dana, nije bilo zadovoljavajuće regulirano i nadzirano. Oni koji su trošili 10-ke milijuna kuna na kampanju, dio je bio iz sumnjivih izvora, trošeni su na sumnjiv način i vraćani su sumnjivim uslugama, kaže Lesar.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, crni fondovi, hdz, dragutin lesar