A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-sanader-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vladimir Šeks: Iza napada na HDZ stoji Ivo Sanader kao Zorro osvetnik | Politika+
Hrvatska

ISPOVIJED: Vladimir Šeks: Iza napada na HDZ stoji Ivo Sanader kao Zorro osvetnik

"Nije samo HDZ bio žrtva te opsjene, već i cijela Hrvatska bila žrtva opsjene Ive Sanadera."

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus

U Dnevniku Nove TV Mislav Bago pred zgradom Vlade razgovarao s Vladimirom Šeksom o  uzbuni koja je nastala u vladajućoj stranci, nakon što su u javnost došli nešto detaljniji podaci o cnim fondovima i crnim fondovima. Šeks je sve nazvao podmetanjima, pa i pravom zavjerom protiv HDZ-a, a nadirektnom pitanje i imenaovao je izvore 'te kampanje'.

"Politički neprijatelji HDZ-a su brojni, ali jedan je kao Zorro osvetnik, Ivo Sanader."

- Politički neprijatelji HDZ-a su brojni, ali jedan je kao Zorro osvetnik, Ivo Sanader, rekao je Šeks, koji očito smatra da je bivši premijer i predsjednik njegove stranke izvor tih 'podmetanja'.

- Ja razumijem da se on brani, ali ne može se braniti neistinama i prebacivanjem krivnje na nevine ljude, poručio je Šeks svojem nekadašnjem političkom suborcu, za kojega je nakon razlaza izjavio da mu nikada nije bio prijatelj, te da ga je uvrijedio svojim posljednjim izborom čovjeka koji će voditi Sabor.

"Nije samo HDZ bio žrtva te opsjene, već je i cijela Hrvatska bila žrtva opsjene Ive Sanadera."

Ovo je prebacivanje loprice na predsjednicu stranke, 'perfidna podmukla kampanja', svojevrsno Sanaderovo 'držte lopova', poruka, 'ako sam ja lopov, oni su držali ljestve', kaže Šeks, domećući da je to sve 'jedna velika opsjena'.

- Nije samo HDZ bio žrtva te opsjene, već je i cijela Hrvatska bila žrtva opsjene Ive Sanadera, napominje pri tom Šeks, dodajući da je Sanader sve radio u četiri oka s ljudima koji danas ne sjede u HDZ-u i sve skrivao od ostalih.


- Ja sam bio uvjeren da je to novac koji dolazi iz legalnih izvora... s punim povjerenjem sam držao da ono što ide u moju kampanju dolazi iz legalnih izvora, iz proračuna i iz donacija, tvrdi Šeks, jer sve je to na koncu kontrolirala državna revizija.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, vladimir šeks, ivo sanader, hdz