A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dinamo-maksimir-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dinamo će potrošiti 60 milijuna kuna gradskog novca za tribine | Politika+
Sport

PLANOVI: Dinamo će potrošiti 60 milijuna kuna gradskog novca za tribine

"Imamo obećanje od gradonačelnika i gradske Uprave da će sljedeće godine zapad i sjever biti pokriveni!"

Piše: PolitikaPlus/Sportske novosti

Maksimir će sljedeće godine biti pod krovom, odnosno, pod krov će zapadna i sjeverna tribina, Za Sportske novosti potvrdio je to predsjednik Modrih Mirko Barišić...

"Dinamo je uložio u dosadašnje uređenje stadiona, ali daljna takva ulaganja bila bi financijski ples na ivici noža, pa je logično da uloži Grad."

- Imamo obećanje od gradonačelnika i gradske Uprave da će sljedeće godine zapad i sjever biti pokriveni! Oni će Gradskoj skupštini predložiti uvrštenje te financijske stavke u proračun za sport. Nadamo se da će to biti odobreno, te da će na taj način 20 tisuća gledatelja biti pod krovom.

Statički proračun je napravljen, no Barišić iznosi samo težinu financijske konstrukcije.

- Projekt pokrivanja zapadne i sjeverne tribine koštat će između 50 i 60 milijuna kuna. Mi ćemo pak preuzeti brigu oko održavanja. Dinamo je uložio u dosadašnje uređenje stadiona, ali daljna takva ulaganja bila bi financijski ples na ivici noža, pa je logično da uloži Grad - zaključio je Barišić.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stadion, milan bandić, mirko barišić, maksimir, dinamo