A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/pozar-brac.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAK: Zbog požara kod Pađena još zatvorena dionica D1 Gračac-Knin | Politika+
Hrvatska

PROMET: HAK: Zbog požara kod Pađena još zatvorena dionica D1 Gračac-Knin

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

Zbog požara kraj mjesta Pađene i nadalje je zatvorena dionica državne ceste D1 Gračac-Knin. Obilazak je Gračac (D1)- Obrovac(D27)- Kistanje(D59)- Knin, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova je zatvoren na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu.

Do 30. rujna, od 8 do 14 sati zatvarat će se državna cesta D42 između Saborskog i Koranskog mosta. Obilazak je državnom cestom D42 Josipdol-Saborsko, te dalje državnom cestom D23 prema Karlovcu, odnosno državnim cestama Žuta Lokva-Otočac-Plitvice (D23, D50 i D52) i obrnuto.

HAK javlja i da promet teče otežano, zbog puknuća naftovoda, kod Kloštar Ivanića u mjestu Lipovec Lonjski. Nadalje, Hrvatski autoklub napominje da vozi se otežano državnim cestama: D30 Velika Gorica-Buzin i D66 Barban-Most Raša. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog radova na čvoru Jakuševac, promet na sjevernoj i južnoj strani kolnika teče uz ograničenje brzine od 80kilometara.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, pađene, požar