A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/kruno%20jurcic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jurčić: Kovačić je talent, ima preduvjete da bude veliki igrač | Politika+
Sport

RIJEČ TRENERA: Jurčić: Kovačić je talent, ima preduvjete da bude veliki igrač

Kovačića su tražili i pratili još kad je igrao za mlađe kategorije, rekao je Jurčić.

FOTO: Kruno Jurčić
Piše: PolitikaPlus

Na konferenciji za novinare uoči prvenstvene utakmice s Vatraždinom, pitanja o utakmici s Realom bila su neizbježna.

 

- Ponosan sam na izvedbu momčadi, ali nisam sretan razvojem događaja nakon utakmice jer nismo skloni da nam apetiti rastu preko noći. Moramo ostati skromni u tome svemu i ne pretjerivati. Posebno ne smijemo podcjenjivati naše buduće suparnike zbog dobre izvedbe koju smo sad pokazali, izjavio je trener Jurčić.

Trener se kratko nadovezao i na gledatelje i navijače koji su bodrili Dinamo.

- Protiv Reala smo imali klijentelu koja je nekada davno popunjavala Maksimir i mislim da je na Realu bio veliki broj tih ljudi. Naravno, bili su tu i navijači iz svih krajeva Hrvatske, ali pitanje je kada će se isto to dogoditi i u prvenstvu. Velika je razlika kada igrač igra pred punim gledalištem ili praznim tribinama. Stvarno bih htio da se to promijeni i u domaćim utakmicama.

Jurčić je rekao i nekoliko riječi o Kovačiću za kojeg se, poslije Reala, zanimaju mnogi europski klubovi.

- Kovačić stoji čvrsto na zemlji i to je, uz ogroman talent, veliki preduvjet da postane veliki igrač. Kovačića su tražili i pratili još kad je igrao za mlađe kategorije. Moramo kod njega paziti da ga lagano uvodimo u svijet vrhunskog nogometa stoga pazimo na njegovu tjelesnu građu, doziramo njegovu minutažu i dajemo mu podršku. On stoji čvrsto na zemlji i to je, uz ogroman talent, veliki preduvjet da postane veliki igrač, rekao je Jurčić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

varaždin, liga prvaka, real madrid, dinamo, mateo kovačić, kruno jurčić