A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/blanka-vlasic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Blanka Vlašić: S 1.93 centimetra zauzela tek peto mjesto | Politika+
Sport

DIJAMANTNA LIGA: Blanka Vlašić: S 1.93 centimetra zauzela tek peto mjesto

Blanka Vlašić na posljednjem je mitingu sezone završila na petom mjestu nakon što je tri puta rušila letvicu na 196 centimetara.

Piše: Ivan Klarić

Blanka je završila na petom mjestu s preskočenih 1.93 centimetra, ali tek iz trećeg pokušaja, a potom sva tri puta rušila letvicu na 1.96. Prije toga je 1.85 i 1.90 preskakala isprva.

 

Uzela je, međutim, dijamant i 40.000 dolara za ukupnu pobjedu u Dijamantnoj ligi koju je osigurala još ranije. Ozljeda Ahilove tetive koju vuče već duže vrijeme u glavnom je belgijskom gradu, na posljednjem mitingu Dijamantne lige ove godine, bila previsoka prepreka za hrvatsku rekorderku u skoku u vis. Bolna grimasa i šepanje su odavali Blankino stanje, trenutno se nije moglo više niti bolje.

 

Unatoč tek petom mjestu u Bruxellesu, Blanka je s ukupno 18 bodova obranila naslov najbolje visašice u Dijamantnoj ligi. Pobjedu na posljednom mitingu Dijamatne lige je odnjela Ana Čičerova  s preskočenih 2.05 metara, nakon čega je neuspješno napadala i svjetski rekord.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

blanka vlašić, skok u vis, mintig, dijamantna liga