A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/diego-maradona-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Diego Maradona primao mito, tvrdi njegov bivši tajnik | Politika+
Sport

PROTUOPTUŽBA: Diego Maradona primao mito, tvrdi njegov bivši tajnik

"On govori o mitu, a ako treba tražiti nekog tko je korumpiran, prvi je Maradona, imam sve dokumentirano."

FOTO: Diego Maradona
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina/AFP

Diego Maradona, koji optužuje svog nasljednika na mjestu argentinskog izbornika Sergia Batistu da je primao mito, i sam je bio korumpiran, izjavio je jedan od njegovih tajnika.

"On govori o mitu, a ako treba tražiti nekog tko je korumpiran, prvi je Maradona, imam sve dokumentirano."

"On govori o mitu, a ako treba tražiti nekog tko je korumpiran, prvi je Maradona, imam sve dokumentirano", izjavio je Gabriel Buono, bivši osobni tajnik Maradone koji trenutačno vodi klub Al Wasl u Dubaiju.

Maradona, koji je prestao biti izbornikom u srpnju 2010. nakon poraza u četvrtfinalu SP-a u Južnofaričkoj Republici, izjavio je da je njegov nasljednik Sergio Batista primao novac da uključi neke igrače u reprezentaciju.

Batista, kojeg Maradona optužuje da je surađivao s bivšim pomoćnikom izbornika Joseom Luisom Brownom i bivšim igračem Carlosom Mac Allisterom, najavio je tužbu zbog klevete.

Brown je Maradonin napad ocijenio "udarcem u lice", dok je Mac Allistair kazao kako sve to nema nikakvu težinu jer "već stotinu godina Diego priča gluposti".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SERGIO BATISTA, KORUPCIJA, MITO, NOGOMET, DIEGO MARADONA