A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-padjene-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

'Srpski revolucionarni pokret' preuzeo odgovornost za požar u skladištu streljiva | Politika+
Hrvatska

TELEFONSKA DOJAVA: 'Srpski revolucionarni pokret' preuzeo odgovornost za požar u skladištu streljiva

"Zaprimili smo dojavu i u tijeku je utvrđivanje vjerodostojnosti izjave te utvrđivanje identiteta osobe koja je nazvala."

Piše: PolitikaPlus/Slobodna Dalmacija

- Javljam se u ime Srpskog revolucionarnog pokreta! Preuzimamo odgovornost za izazivanje požara u vojarni kod Knina - odlučnim je glasom kazala nepoznata muška osoba koja je jučer u 8.20 nazvala redakciju Slobodne Dalmacije.

"Zaprimili smo dojavu i u tijeku je utvrđivanje vjerodostojnosti izjave te utvrđivanje identiteta osobe koja je nazvala."

Po svjedočenju osobe koja je zaprimila poziv, s obzirom na ton i boju glasa, moguće je da je riječ o sredovječnom muškarcu koji je vrlo smireno, bez ikakve vike i povišenja glasa, poručio to što je htio. Nije govorio ekavicom, a naglasak mu je odavao da se radi o osobi koja živi u okolici Knina. Nakon što je izgovorio pripremljeni tekst, još je i opsovao “mater ustašku” te je zatim prekinuo telefonsku vezu.

- Zaprimili smo dojavu i u tijeku je utvrđivanje vjerodostojnosti izjave te utvrđivanje identiteta osobe koja je nazvala. Ništa drugo vam ne možemo reći - kazala je Sanja Nazlić iz ureda glasnogovornice splitske policije.

No najvjerojatnije se radi o neslanoj šali, jer nije poznata organizacija koja bi se nazivala Srpski revolucionarni pokret.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

srpski revolucionarni pokret, požar, Sanja Nazlić, pađene