A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/kukuriku%20koalicija.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ante Kulišić: Kukuriku o ribarstvu zna samo koliko oborite ribe mogu pojesti | Politika+
Hrvatska

ODGOVOR: Ante Kulišić: Kukuriku o ribarstvu zna samo koliko oborite ribe mogu pojesti

Poglavlje o ribarstvu najbolje je ispregovarano poglavlje, odgovaraju iz HDZ-a na kritike iu oporbe.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik šibensko-kninskog HDZ-a i saborski zastupnik Ante Kulišić izjavio je danas kako je "poznato da je poglavlje o ribarstvu najbolje ispregovarano poglavlje u pregovorima s EU-om, a u tim pregovorima sudjelovao je i HNS-ovac Petar Baranović koji je o tome trebao upoznati čelnike Kukuriku koalicije kako se ne bi sramotili pred ribarima i građanima".

"Kukuriku koalicija o ribarstvu zna onoliko koliko kilograma oborite ribe njezini članovi mogu pojesti", rekao je Kulišić na konferenciji za novinare odgovarajući čelnicima Kukuriku koalicije Zoranu Milanoviću i Radimiru Čačiću koji su se ranije jutros sastali s ribarima na otoku Murteru i ustvrdili da je hrvatsko ribarstvo opterećeno brojnim problemima.

"Kukuriku koalicija po svaku cijenu želi zaustaviti borbu protiv korupcije, no neće u tome uspjeti."

Kazao je da je Kukuriku koalicija zabrinutost za ribarstvo izrazila "na usputnoj postaji prema Žirju, dok su čekali brod za kupanje".

"Umorili su se nakon što su dva dana predstavljali program, pa su se krenuli odmoriti na Žirje, ili ih je uhvatila panika jer je na općem saboru HDZ-a stranka jučer pokazala jedinstvo i moć, te dokazala da je najveća i najjača stranka u povijesti Hrvatske", rekao je Kulušić.

Ocijenio je da danas napadaju HDZ isto kao što su '90-ih godina napadali HDZ i dr. Franju Tuđmana.

"Kukuriku koalicija po svaku cijenu želi zaustaviti borbu protiv korupcije, no neće u tome uspjeti", ustvrdio je prvi čovjek šibensko-kninskog HDZ-a, komentiravši i izjavu Radimira Čačića koji je danas kazao da je svakome pri zdravoj pameti jasno da je HDZ sve učinio kako bi u borbi protiv korupcije kucao na tuđa vrata, no da zapravo kulja iz njihovih.

"Svakome bi trebalo biti jasno da onaj kojem prijeti zatvorska kazna ne bi trebao biti u politici", zaključuje Kulišić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ante kulišić, petar baranović, ribarstvo, zoran milanović, radimir čačić