A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/momci%20s%20madisona.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Najviše Emmyja osvojili 'Momci s Madisona' i 'Moderna obitelj' | Politika+
Scena

NAGRADE: Najviše Emmyja osvojili 'Momci s Madisona' i 'Moderna obitelj'

"Momcima s Madisona" ovo je četvrta uzastopna pobjeda u kategoriji najbolje dramske serije, a "Modernoj obitelji" drugi trijumf.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Televizijske serije "Momci s Madisona" i "Moderna obitelj" ponovo su osvojili Emmyje u svojim kategorijama na 63. dodjeli tih američkih televizijskih nagrada u nedjelju u Los Angelesu.

"Momcima s Madisona" ovo je četvrta uzastopna pobjeda u kategoriji najbolje dramske serije, a "Modernoj obitelji" drugi trijumf u kategoriji najbolje humoristične serije.

Najboljom glavnom glumicom u dramskoj seriji proglašena je Julianna Margulies ("Dobra žena"), a glumcem Kyle Chandler ("Friday Night Lights"). Iste nagrade u kategoriji humorističnih serija dobili su Melissa McCarthy ("Mike&Molly") i Jim Parsons ("Teorija velikog praska"), kojem je to druga nagrada zaredom.

Nagrada za najbolju režiju otišla je u ruke slavnog Martina Scorsesea za "Carstvo poroka".

Najboljim televizijskim filmom ili miniserijom proglašena je britanska "Downtown Abbey", a najboljom glumicom u toj kategoriji Kate Winslet za ulogu u "Mildred Pierce". Najbolji glumac u istoj kategoriji je Barry Pepper za "The Kennedys".

Najviše nagrada među televizijskim mrežama osvojila je televizija HBO (19 Emmyja), a slijede je PBS s 14 i CBS s 11. Devet Emmyja osvojio je Fox, osam ABC, a šest NBC.

Najveću pažnju među najavljivačima izazvao je nasmijani i dobro raspoloženi "zločesti dečko" američke televizije Charlie Sheen.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

moderna obitelj, emmy, momci s madisona, tv serije