A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/Laburisti%20-%20cigle-002.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hrvatski laburisti ciglama i radničkim dionicima do donacija | Politika+
Hrvatska

KAMPANJA : Hrvatski laburisti ciglama i radničkim dionicima do donacija

Mi želimo pokazati da politika može i treba biti drukčija, da može biti odgovorna te da i financiranje kampanje može i mora biti javno i transparentno, poručuju laburisti.

Piše: PolitikaPlus

Prodajom ciglica i radničkih dionica Hrvatski su laburisti započeli donacijsku kampanju kojom će financirati predstojeću parlamentarnu izbornu kampanj. Osim mogućnosti donacija preko interneta, laburisti su pripremili dva "suvenira "– ciglice i radničke dionice na kojima su ispisane vrijednosti koje zastupaju: rad, istina, znanje, poštenje i društvena pravednost.

 

- Radnička dionica simbolizira da su i radnici sudionici gospodarskog razvoja, a ciglice predstavljaju temelje koje je potrebno vratiti u hrvatsko društvo, a pogotovo u hrvatsku politiku, objašnjavaju laburisti.

Hrvatski laburisti su odlučili u sljedeća dva tjedna u obliku suvenira prodavati propagandni stranački materijal svojim biračima i simpatizerima
Iako bi se prodaja "cigle " mogla i drugačije protumačiti.

 

- U zemlji punoj crnih fondova, stranačkih torbara i korupcije dovedeni smo u situaciju da malo tko vjeruje da su političari odgovorni ljudi. Mi želimo pokazati da politika može i treba biti drukčija, da može biti odgovorna te da i financiranje kampanje može i mora biti javno i transparentno, poručuju laburisti.

 

Na štandovima postavljenima na trgovima deset gradova Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split, Karlovac, Bjelovar, Varaždin, Slavonski Brod, Osijek i Sisak) laburisti su odlučili u sljedeća dva tjedna u obliku suvenira prodavati propagandni stranački materijal svojim biračima i simpatizerima, čija je 'podrška', kažu, 'jedini način kojim mogu financirati izbornu kampanju jer nemaju torbara, ni crnih fondova'.