A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-kerum-isus-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Kerum nositelj HGS-ovih lista u svih 11 izbornih jedinica | Politika+
Hrvatska

IZBORI: Željko Kerum nositelj HGS-ovih lista u svih 11 izbornih jedinica

"Stranka procjenjuje da je Kerum kao osoba poznata svima u Hrvatskoj, da je prepoznat u javnosti."

FOTO: Željko Kerum
Piše: PolitikaPlus/Hina

Nositelj svih lista Hrvatske građanske stranke (HGS) u svim izbornim jedinicama u Hrvatskoj na parlamentarnim izborima bit će predsjednik stranke i splitski gradonačelnik Željko Kerum, najavio je danas potpredsjednik HGS-a Jure Šundov, splitski dogradonačelnik.

"Stranka procjenjuje da je Kerum kao osoba poznata svima u Hrvatskoj, da je prepoznat u javnosti."

Kako je Jure Šundov rekao na Radio Splitu, "stranka procjenjuje da je Kerum kao osoba poznata svima u Hrvatskoj, da je prepoznat u javnosti" te da je "to marketinški dovoljno".

HGS će ustanoviti liste u svih 11 izbornih jedinica, rekao je Šundov Hini i dodao da će Kerum biti nositelj na svih 11 lista.

Željko Kerum (51) za splitskog je gradonačelnika izabran 2009. kao nezavisni kandidat. U prvom izbornom krugu 17. svibnja 2009. osvojio je 47,21 posto glasova, a u drugom 31. svibnja 2009. osvojio je 58,42 posto glasova i pobijedio protukandidata Ranka Ostojića iz SDP-a. U rujnu 2009. Kerum je utemeljio Hrvatsku građansku stranku (HGS) u kojoj je izabran i za predsjednika.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HRVATSKA GRAĐANSKA STRANKA, JURE ŠUNDOV, IZBORI, RANKO OSTOJIĆ, ŽELJKO KERUM, HGS