A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lijeni-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bračni par zatražio pravnu pomoć da isele 41-godišnjeg sina | Politika+
Hrvatska

DELOŽACIJA: Bračni par zatražio pravnu pomoć da isele 41-godišnjeg sina

Sin ima dobar posao no odbija odseliti iz roditeljske kuće.

FOTO: videojug.com
Piše: PolitikaPlus/Hina

Talijanski bračni par iz Venecije obratio se za pomoć pravnoj službi koja bi njihova 41-godišnjeg sina trebala uvjeriti da napusti obiteljsko gnijezdo, objavili su talijanski mediji, a prenio BBC.

"Ne možemo tako više", rekao je otac i objasnio da mu je žena pod stresom te je morala u bolnicu.

Sin ima dobar posao no odbija odseliti iz roditeljske kuće gdje ima svu potrebnu logistiku, opranu i uglačanu odjeću i topli obrok.

Roditelji, koji nisu imenovani, obratili su se udruzi Adico, koja je njihovu sinu pismom savjetovala da u roku od šest dana napusti kuću ili će protiv njega biti pokrenut zakonit postupak. Odbije li odseliti, odvjetnici će se obratiti sudu tražeći pravnu zaštitu za ostarjele roditelje.

"Ne možemo tako više", rekao je otac i objasnio da mu je žena pod stresom te je morala u bolnicu. Par se obratio za pomoć kad je doznao da je udruga pomogla u sličnim slučajevima.

Adico navodi da se stotine talijanskih obitelji muče s problemom djece poodavno odrasle koja ipak ne žele napustiti roditeljski dom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

iseljenje, djeca, deložacija