A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nasilje-nad-zenama-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SDP: HDZ-ovci su obiteljski nasilnici! HDZ: SDP-ov predsjednik je obiteljski nasilnik! | Politika+
Hrvatska

TKO TUČE ŽENU?: SDP: HDZ-ovci su obiteljski nasilnici! HDZ: SDP-ov predsjednik je obiteljski nasilnik!

„Nisam čula za nasilnike u našim redovima, nego za nasilnike u vrhu njihovih redova"(?!?)

Piše: PolitikaPlus

SRAMOTA Jadno, i nikako drugačije nemože se okarakterizirati današnje prepucavanje SDP-a i HDZ-a, koji su u predizborne svrhe zlouporabili čak i Nacionalni dana borbe protiv nasilja nad ženama.

MIRELA HOLY, SDP: "Pretpostavljam da premijerka ima informacije tko su osobe koje trenutno sjede u Saboru, a članovi su HDZ-a za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji obiteljskog nasilja."

Jadno, i nikako drugačije nemože se okarakterizirati današnje prepucavanje SDP-a i HDZ-a, koji su u predizborne svrhe zlouporabili čak i Nacionalni dana borbe protiv nasilja nad ženama. Počela je Mirela Holy, saborska zastupnica SDP-a koja je rekla da 'pretpostavlja da premijerka ima informacije tko su osobe koje trenutno sjede u Saboru, a članovi su HDZ-a za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji obiteljskog nasilja'.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor iz HDZ-a. Đurđica Sumrak, saborska zastupnica HDZ-a, nije imala dileme koga će napasti. Odmah u glavu: „Nisam čula za nasilnike u našim redovima, nego za nasilnike u vrhu njihovih redova"(?!?)

„Tako sam i ja čula, imam informacije s kojima nerado izlazim, njihov visoko pozicionirani predsjednik stranke navodno je isto sklon nasilju', rekla je. Na novinarski upit radi li se o Zoranu Milanoviću, Sumrak je rekla da nije rekla ime. A nije ni trebala kada je rekla da se radi o predsjedniku stranke.

ĐURĐICA SUMRAK, HDZ: „Imam informacije s kojima nerado izlazim, da je njihov visoko pozicionirani predsjednik stranke navodno je isto sklon nasilju.“

„Puno saborskih zastupnika dobilo je velik broj anonimnih informacija o osobama iz HDZ-a, za koje se govori da su čak bili privedeni u policiju zbog obiteljskog nasilja. Ne želim imenovati, jer se radi o anonimnim dojavama, ali radi se o jednoj osobi iz HDZ-a“, rekla je Mirela Holy iz SDP-a i dodala da bi ona prijavila obiteljskog nasilnika, ako on postoji u SDP-u.


Podsjetimo, nakon što je povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama zapalila svijeće na spomen ploči ispred sudnice, premijerka Jadranka Kosor prokomentirala je da u 'izborno vrijeme ne smijemo dozvoliti da na izbornim listama budu nasilnici'.

'Ne smijemo dozvoliti da nasilnici koje prepoznajemo, za koje imamo dokaze, budu na listama političkih stranaka', rekla je premijerka. Na pitanje 'na koga je mislila' nije željela odgovoriti.