A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/HAJDUK1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hajduk kažnjen s 80 tisuća kuna zbog baklji na derbiju | Politika+
Sport

KAZNE: Hajduk kažnjen s 80 tisuća kuna zbog baklji na derbiju

Novčano su još kažnjeni i nogometni klubovi Karlovac, Zadar, Rijeka...

Piše: PolitikaPlus/VLM

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević nakon provedenog postupka kaznio je Hajduk novčanom kaznom u iznosu od 80.000 kuna zbog propusta u provedbi organizacije utakmice Hajduk – Dinamo.

 

Prema izvještaju službenih osoba, utakmica je bila prekidana u tri navrata zbog bacanja velikih količina pirotehničkih sredstava u teren za koje su bacali domaći navijači koji su na sjevernoj tribini izvjesili i transparent rasističkog sadržaja te rasistički vrijeđali gostujućeg igrača.

 

Prijavljeni djelatnici NK Karlovac, Velimir Zajec i Milan Šulentić, kažnjeni su s po mjesec dana zabrane obavljanja funkcija, uključujući i zabranu pristupa službenim prostorijama i terenu za igru za vrijeme odigravanja prvenstvenih i utakmica kupa, a zbog vrijeđanja suca Svilokosa u poluvremenu utakmice Karlovac – Inter Zaprešić.

 

Zbog propusta u organizaciji te utakmice (ulazak neovlaštenih osoba u sudačku svlačionicu) NK Karlovac kažnjen je novčanom kaznom od 5000 kuna. Novčanom kaznom od 5000 kuna kažnjen je i NK Zadar kao organizator utakmice zbog kratkog prekida susreta Zadar – Rijeka nastalog zbog ubacivanja jedne baklje u teren za igru, a s obzirom na to da je baklja koja je prouzročila prekid igre bačena s tribine gdje su se nalazili gostujući navijači, istom novčanom kaznom kažnjen je i NK Rijeka.

 

Goran Barišić, igrač Varaždina koji je isključen na utakmici Dinamo – Varaždin (prekršaj nad Krstanovićem u izglednoj prilici za postizanje gola) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 4000 kuna novčane kazne. Kaznu zabrane igranja odradio je na kup-utakmici Podravac – Varaždin.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

derbi, bakljada, novčana kazna, hajduk