A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/nogometas-norveške-glava.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Zabio gol glavom sa 57 metara | Politika+
Sport

ZA ANALE: VIDEO Zabio gol glavom sa 57 metara

Nogometaš norveškog prvoligaša Odda Grenlanda Jone Samuelsen zabio je gol glavom sa 57 metara

Piše: PolitikaPlus

Nogometaš norveškog prvoligaša Odda Grenlanda Jone Samuelsen zabio je gol glavom sa 57 metara što bi ga moglo odvesti u Guinnessovu knjigu rekorda.

 

 

Pogodak je postignut u nedjelju navečer u utakmici 24. kola prvenstva. Odd je vodio 2-1 protiv Tromsoe koji je pokušavao izjednačiti te je zato njegov vratar odlučio napustiti gol i otići na protivnički dio terena za vrijeme izvođenja kornera.

 

 

"Prema našim informacijama to je najveća udaljenost s koje je zabijen gol glavom. Izmjerili smo 57,3 metra", kazao je direktor kluba Tore Andersen, dodajući da je policija čak provjerila autentičnost mjerenja.

 

Strijelac se ipak pokazao skromnijim. "Volio nih reći da sam htio zabiti gol, ali to nije istina", priznao je Jone Samuelsen. "To je bilo samo ispucavanje i nisam vodio ni da lopta ide u protivnički gol ni da vratar Tromsoea nije tamo".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nogomet, norveška, gol, gol glavom