A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dalekovod-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Miličić, povezane osobe i tvrtke obvezni dati ponudu za Dalekovod | Politika+
Tvrtke

HANFA: Luka Miličić, povezane osobe i tvrtke obvezni dati ponudu za Dalekovod

Još 12. travnja 2005. prijeđen prag od 25 posto dionica s pravom glasa.

FOTO: Luka Miličić
Piše: PolitikaPlus/Hina

Uprava Hrvatske agencija za nadzor finacijskih usluga (Hanfa) rješenjem je utvrdila da je za pet osoba i pet tvrtki nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje društva Dalekovod, te im naložila da u roku od 30 dana od dana primitka tog rješenja, u skladu sa Zakonom o preuzimanju dioničkih društava, Hanfi podnesu zahtjev za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje, ponudu za preuzimanje i zakonom predviđene isprave.

Još 12. travnja 2005. prijeđen prag od 25 posto dionica s pravom glasa.

U danas donesenom rješenju se navodi da je u provedenom postupka nadzora Hanfa utvrdila da je 12. travnja 2005. godine stjecanjem dionica s pravom glasa društva Dalekovod, kojim je prijeđen prag od 25 posto dionica s pravom glasa, nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje Dalekovoda za fizičke i pravne osobe za koje je utvrđeno da djeluju zajednički.

To su Luka Miličić, Tomislav Belamarić, Krešo Kraljević, Damir Skansi i Darko Tipurić, te tvrtke BMK i partneri, KLT i partneri, CTG, Credos i Telegra.

Hanfa je, u rješenju s opširnim obrazloženjem, objavljenom na njenim web stranicama, ujedno naložila Dalekovodu da to rješenje dostavi svim dioničarima društva ili omogući dostavu rješenja putem Središnjeg klirinškog depozitarnog društva u roku od 15 dana od njegovog primitka.