A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Nakon tučnjave navijača Rijeke i Istre privedena 92 navijača | Politika+
Sport

ŽESTOK SUKOB : VIDEO Nakon tučnjave navijača Rijeke i Istre privedena 92 navijača

Tijekom sukoba došlo do materijalne štete jer su oštećene četiri naplatne kućice i šest osobnih vozila.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nakon jučerašnjeg fizičkog obračuna pripadnika navijačkih skupina Armade i Demona kod naplatnih kućica na autocesti Rijeka-Zagreb na Grobniku se sedmorici lakše ozlijeđenih navijača pružena je liječnička pomoć, a privedene su ukupno 92 osobe, doznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

 

Tijekom sukoba došlo do materijalne štete jer su oštećene četiri naplatne kućice i šest osobnih vozila.

Ozlijeđenima je pomoć pružena u riječkoj bolnici, a nad privedenim navijačima provedena je kriminalistička istraga, nakon koje su pušteni na slobodu.

Očevidom je utvrđeno da je tijekom sukoba došlo do materijalne štete jer su oštećene četiri naplatne kućice i šest osobnih vozila, naveli su iz policije.

Kod naplatnih kućica na Kikovici jučer oko 16,30 sati sukobili su se navijači NK Rijeke, odnosno pripadnici navijačke skupine Armade, koji su putovali na utakmicu u Zagreb, i navijači NK Istre, tj. pripadnici navijačke skupine Demoni, koji su išli na gostovanje u Zaprešić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

navijači, armada, demoni, istra, rijeka, policija, tučnjava navijača