A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/internet.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

NEVJEROJATNO Dobila račun za internet od preko milijardu eura! | Politika+
Svijet

KAKAV ŠOK: NEVJEROJATNO Dobila račun za internet od preko milijardu eura!

Na računu koji je 28-godišnja Njemica Ümit Yavuz dobila, stajala je cifra za uplatu od nevjerojatnih 1.016.627.411 eura!

Piše: PolitikaPlus/Dnevnik.hr

Veliki računi za internet nekima su vječita glavobolja, no jedna Njemica gotovo se onesvijestila kad je vidjela svoj račun za internet.

Na računu koji je 28-godišnja Njemica Ümit Yavuz dobila, stajala je cifra za uplatu od nevjerojatnih 1.016.627.411 eura! Dakle, preko milijarde eura internet računa u periodu od 15. kolovoza do 15. rujna, odnosno mjesec dana.

'Bila sam šokirana kad sam vidjela deset znamenki. Sjela sam i ponovo provjerila, da se uvjerim da je to istina. Tad sam postala jako uplašena', rekla je Yavuz, koja inače internet račun plaća 32 eura, piše Bild, a prenosi Dnevnik.hr.

 

Da taj dug mora otplaćivati mjesečno s 32 eura, Yavuz bi ga otplatila tek za 2,5 milijuna godina, a da proda sve što ima i unovči svu ostavštinu, otplatila bi tek pet znamenki te cifre.

Ipak, na kraju se ispostavilo da se radilo o greški na računu (doduše katastrofalnoj), a njemačku javnost obuzeo je gnjev zbog greške koja je utjerala strah u kosti mnogim korisnicima interneta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

njemačka, račun, internet