A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-nadan-vidosevic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Jadranka Kosor: U RH se realiziraju investicije od 20 milijardi kuna | Politika+
Mojbiz

INVEST IN CROATIA: VIDEO Jadranka Kosor: U RH se realiziraju investicije od 20 milijardi kuna

'Mogu već sada konstatirati da će to biti ako ne najveći, onda jedan od najvećih događaja te vrste u Hrvatskoj'

Piše: PolitikaPlus

 

Forum organiziraju Vlada, Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Hrvatska udruga poslodavaca uz potporu Međunarodne investicijske banke, te uz medijsko pokroviteljstvo Financial Timesa i Bloomberga.

'Mogu već sada konstatirati da će to biti ako ne najveći, onda jedan od najvećih događaja te vrste u Hrvatskoj', rekla je premijerka na konferenciji za novinare u Banskim dvorima, na kojoj je predstavljen veliki gospodarski forum, koji će se 10. i 11. listopada održati u Zagrebu.

Cilj foruma pod nazivom Invest In Croatia jačanje je  investicijskog potencijala i klime u Hrvatskoj, čime se želi ostvariti jedan od glavnih Vladinih projekata - uklanjanje prepreka za investiranje, rekla je Kosor na konferenciji za novinare.

Kosor je ocijenila da je Vlada i dosad puno učinila na poticanju ulaganja, ustvrdivši da se trenutno u različitim fazama realiziraju investicije u vrijednosti 20 milijardi kuna, kao i da su riješeni neki problemi koji se nisu rješavali godinama, poput dolaska švedskog trgovačkog lanca Ikee u Hrvatsku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nadan vidošević, domagoj milošević, hgk, invest in croatia, jadranka kosor