A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Johnny-%20Depp-%20001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Johnny Depp usporedio fotografiranje i silovanje | Politika+
Scena

GAF: Johnny Depp usporedio fotografiranje i silovanje

"Osjećate se kao da vas netko siluje na neki način. Osjećate se tupavo...tako glupo", izjavio je Depp.

Piše: PolitikaPlus/Hina

 Američki glumac Johnny Depp ispričao se zbog toga što je usporedio fotografiranje sa silovanjem u intervjuu u novom broju časopisa Vanity Faira.

 

Depp je u razgovoru u izdanju za mjesec studeni toga lista rekao da mu je promotivno fotografiranje "čudno" iskustvo. "Osjećate se kao da vas netko siluje na neki način. Osjećate se tupavo...tako glupo", izjavio je Depp.

 

Depp je u srijedu, kada su objavljeni isječci razgovora, objavio priopćenje u kojem žali zbog tih riječi i ispričava se.

 

Glumca je prije toga prozvala američka nacionalna mreža žrtava silovanja, zlostavljanja i incesta (RAINN), priopćivši kako se "fotografiranje, iako se može činiti napadnim ponekad, ni po čemu ne može usporediti sa silovanjem".

 

"Iskreno mi je žao. Nisam htio nikoga uvrijediti. Bio je to jadan izbor riječi u pokušaju da objasnim jedan osjećaj. Jasno mi je da nema nikakve usporedbe i u nastojanju da ispravim svoju pogrešnu prosudbu, molim vas da prihvatite ovu ispriku", poručio je glumac.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

fotografija, glumac, RAINN