Crna kronika

TRAGEDIJA: Bjelovar: Grom ubio četiri osobe u Domu za stare i nemoćne

Četiri su osobe poginule, a veći broj ih je ozlijeđen nakon što je grom udario u Dom za stare i nemoćne osobe Ulici Ozane Kotorske u Bjelovaru, nakon čega je izbio požar..

Piše: PolitikaPlus

Četiri su osobe smrtno stradale, a veći broj ih je ozlijeđen, neki imaju teške, a neki lakše ozljede. Liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici u Bjelovaru', izjavila je za Danas.hr Paula Androlić iz bjelovarske policije. Grom je udario u Dom za stare i nemoćne te izazvao požar.

 

Četiri su osobe poginule, a veći broj ih je ozlijeđen nakon što je grom udario u Dom za stare i nemoćne osobe Ulici Ozane Kotorske u Bjelovaru.

Četiri su osobe poginule, a veći broj ih je ozlijeđen nakon što je grom udario u Dom za stare i nemoćne osobe Ulici Ozane Kotorske u Bjelovaru.

Stravična nesreća dogodila se u petak oko 13,30 sati.

"Nakon što je grom udario u dom nastao je požar. Prema prvim informacijama tri su osobe smrtno stradale, a veći broj ih je ozlijeđen, neki imaju teške, a neki lakše ozljede. Njima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Bjelovaru", izjavila je za Danas.hr Paula Androlić iz Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske.

Policija na mjestu tragedije obavlja očevid, a Androlić je rekla i kako je požar lokaliziran.

Za sada se ne zna koliko je točno ljudi bilo u domu u trenutku požara.

Doktor Lovrić, dežurni kirurg u Općoj bolnici Bjelovar rekao je za Danas.hr kako još popisuju stradale te da će tek uskoro imati točan broj zaprimljenih pacijenata u ovoj stravičnoj nesreći.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

požar, munja, udario grom, nesreća, mrtvi, grom