Kultura

KAMPANJA: Tri mušketira 3D: Hokejaši Medveščaka u ulozi slavnih mušketira

Zagrebački Medvjedi Tom Zanoški, Saša Martinović i Ivan Šijan najavljuju najnoviji filmski hit.

Piše: PolitikaPlus

Ovih dana, suradnjom Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb i Blitz CineStar multipleksa,  snimljena je reklamna kampanja za najnoviji filmski hit „Tri mušketira 3D", a čije su likove u ovom slučaju upravo utjelovila trojica hokejaša Medveščaka - Tom Zanoški, Saša Martinović i Ivan Šijan.


Ovom suradnjom hokejaši Medveščaka postaju sportski promotori ovog najnovijeg 3D filmskog hita, a reklama će uskoro krenuti na TV ekranima i velikim platnima CineStara. Kako navode iz Blitza, Tri Medveščakova hokejaša – Zanoški, Martinović i Šijan, u potpunosti su se uživjeli u uloge mušketira, a slavna (filmska) uzrečica „Svi za jednog, jedan za sve" postala je u zadnje dvije sezone i zaštitni znak svlačionice zagrebačkih Medvjeda.

 

Najnoviji filmski hit „Tri mušketira 3D" ekranizacija je popularne avanture Alexandrea Dumasa, koju je u film odlično pretočio redatelj Paul W.S. Anderson u vrhunskoj 3D tehnologiji s fantastičnom glumačkom postavom. Uz Orlanda Blooma, Millu Jovovich, Christophera Waltza gledatelje će barem na trenutak vratiti u vrijeme kada su mačevi bili najubojitije oružje.

Priča filma započinje kada se mladi D'Artagnan udružuje s veteranima mušketirima kako bi spriječio pokvarenog kardinala Richelieua da zauzme francusko prijestolje i zaplete cijelu Europu u međusobni rat ... 

Hrvatska premijera filmskog hita „Tri mušketira 3D“ najavljena je za utorak 18. listopada u multipleksima CineStar i to paralelno u tri grada – Zagrebu, Osijeku i Splitu. Zagrebačka premijera održat će se u CineStar multipleksu Branimir Centar, a prisustvovat će joj i zagrebački ledeni mušketiri – hokejaši Medveščaka.


Film se u redovnoj distribuciji može vidjeti već od 20. listopada 2011.
 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Medveščak, Ivan Šijan, Tom Zanoški, Saša Martinović, Tri mušketira 3D