A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/igor%20stimac.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Igor Štimac: Naravno da sam spreman biti izbornik reprezentacije | Politika+
Sport

BILIĆ ODLAZI?: Igor Štimac: Naravno da sam spreman biti izbornik reprezentacije

'Posao izbornika je da bira kandidate u nacionalnu vrstu i napravi igru koja može ostvariti rezultate koje očekuje nacija.'

FOTO: Igor Štimac
FOTO: HRT
Piše: PolitikaPlus

Nakon poraza hrvatskih nogometaša u Grčkoj za dio javnosti izbornik Slaven Bilić već je prošlost. U srijedu će prema svemu sudeći i Izvršni odbor HNS-a raspravljati o novom imenu.

O srijedi ne razmišljam, rekao je Bilić koji se s reprezentativcima nalazi u Rovinju gdje se pripremaju za dvoboj u Rijeci s Latvijom, posljednji u kvalifikacijskoj skupini F za odlazak na Europsko prvenstvo 2012.  

Neovisno o utakmici u utorak, u javnosti se već naveliko spekulira s imenima. Najveći favorit Izvršnog odbora HNS-a navodno je Zlatko Kranjčar. No, drugi je kandidat prava bomba. Igor Štimac do jučer je bio najljući protivnik Vlatka Markovića.

Naravno da sam spreman preuzeti tako časnu ulogu, posložiti određene stvari i vratiti onu agresiju, beskompromisnost u hrvatsku reprezentaciju, izjavio je Štimac za HTV.

No, problem bi mogla biti dvogodišnja suspenzija Štimca koje mu je izreklo sadašnje vodstvo HNS-a nakon žestokih obračuna u predsjedničkoj utrci s Markovićem.

Posao izbornika je da bira kandidate u nacionalnu vrstu i napravi igru koja može ostvariti rezultate koje očekuje nacija. Ja bih se, ako dobijem tu priliku, isključivo bazirao na taj posao, a ne razmišljao o onome što je bilo u prošlosti, naglasio je Štimac.

Međutim, nije ni isključeno da Bilić ostane na klupi. Ostaje nam da sačekamo rasplet kvalifikacija u utorak, pa onda i sjednicu Izvršnog odbora HNS-a.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

igor štimac, slaven bilić