A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/cristiano_ronaldo550.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Cristiano Ronaldo: Svi koji vole nogomet, vole gledati mene! | Politika+
Sport

EGO DO NEBA: Cristiano Ronaldo: Svi koji vole nogomet, vole gledati mene!

Prigovori na moj način igre nisu normalni. Ja mislim da svi koji vole nogomet vole gledati kako ga igra Cristiano Ronaldo, izjavio je egoistični Portugalac.

FOTO: Cristiano Ronaldo
Piše: PolitikaPlus

Nakon što se nedavno u Zagrebu opisao 'lijepim, bogatim i vrhunskim nogometašem', Cristiano Ronaldo ispalio je novi biser o svojoj veličini. Umišljeni Portugalac smatra da oni koji ne vole njegov način igre nisu baš normalni.

Ronaldo je svojim sve brojnijim kritičarima poručio da oni očito ne vole nogomet, jer kako je moguće ne voljeti ono što on radi na terenu.

"Prigovori na moj način igre nisu normalni. Ja mislim da svi koji vole nogomet vole gledati kako ga igra Cristiano Ronaldo", izjavio je egoistični Portugalac.

Unatoč njegovoj 'savršenosti', sve su češće kritike na Ronaldov način igre i ponašanja na terenu. U Cristianovu obranu stao je tek bivši trener Reala Bernd Schuster. Slavni Nijemac izjavio je prije nekoliko dana da je Ronaldo puno manje sebičan nego kada je tek stigao u Madrid.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

cristiano ronaldo, real madrid