A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Tiger-Woods6.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Problemi na nastupu: Navijač gađao Tigera Woodsa hot dogom | Politika+
Sport

'NAPAD': Problemi na nastupu: Navijač gađao Tigera Woodsa hot dogom

Imam osjećaj kako je mladić jednostavno želio završiti u medijima. Bolje da je pojeo taj hot dog, kazao je Woods.

FOTO: Tiger Woods
Piše: PolitikaPlus

Bivši najbolji golfer svijeta Amerikanac Tiger Woods umalo je dobio hot dog u glavu za vrijeme nastupa na Frys.com Openu u San Martinu u Kaliforniji.

 

Imam osjećaj kako je mladić jednostavno želio završiti u medijima. Bolje da je pojeo taj hot dog, kazao je Woods.

Woodsa je gađao jedan 31-godišnji navijač koji je odmah priveden i završio je u pritvoru u Santa Clari. Navijač se približio posrnulom američkom golferu i bacio na njega hot dog, no promašio je. Potom se mirno spustio na tlo i čekao dolazak policije.

"Imam osjećaj kako je mladić jednostavno želio završiti u medijima. Bolje da je pojeo taj hot dog," kazao je Woods kojeg cijeli događaj nije previše uznemirio.

Policija nije željela otkriti ime napadača, jedino da je iz Santa Rose. Za sada nije poznat niti motiv napada. Šef osiguranja na turniru Dan Diggins također nije želio otkriti detalje o 'bacaču hot doga', tek je sa smiješkom dobacio: "Woods je imao sreće jer je to bio običan hot dog bez čilija."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

napad, golf, tiger woods, sport