A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/NBA-kosarka-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Otkazana prva dva tjedna najjače košarkaške lige! | Politika+
Sport

NBA: Otkazana prva dva tjedna najjače košarkaške lige!

David Stern: Vjerovali smo da neće doći do ove situacije, ali u biti smo u svim točkama pregovora još uvijek jako udaljenih stajališta

Piše: politikaplus/Hina

Povjerenik NBA lige David Stern objavio je kako su zbog neuspjeha posljednje runde pregovora između vlasnika klubova i igrača oko novog kolektivnog ugovora održane u ponedjeljak u New Yorku otkazana prva dva tjedna nove sezone najjače košarkaške lige na svijetu koja je trebala započeti 1. studenoga.

 

"Vjerovali smo da neće doći do ove situacije, ali u biti smo u svim  točkama pregovora još uvijek jako udaljenih stajališta i nikako se ne uspijevamo približiti. Između nas je zaljev koji nas dijeli. Smatram da se moramo usredotočiti na kompromise i spasiti što se spasiti dade", rekao je Stern.

 

U prva dva tjedna nove NBA sezone trebalo se odigrati 100 utakmica.

 

Posljednji put je početak NBA sezone kasnio zbog "lockouta" u sezoni 1998/99. kada su klubovi umjesto po 82 utakmice odigrali njih samo po 50. Tada je otkazano preko 450 utakmica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lošarka, nba, David Stern, klubovi