A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/Koko-i-duhovi-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Koko i duhovi: Najbolje domaće otvaranje u kinima u posljednjih 5 godina | Politika+
Kultura

BOX OFFICE: Koko i duhovi: Najbolje domaće otvaranje u kinima u posljednjih 5 godina

Film „Koko i duhovi“ u prva četiri dana prikazivanja vidjelo 6.884 gledatelja!

Piše: PolitikaPlus

Iz Continental filma 's ponosom' objavljuju da je hrvatski film 'Koko i duhovi' proteklog vikenda ostvario najbolji kino rezultat i s pravom se nalazi na prvom mjestu aktualne domaće box-office liste. Na taj način „Koko i duhovi“ postao je prvi domaći film u posljednjih 5 godina koji je ostvario ovakav rezultat – prvog vikenda svog prikazivanja pogledalo ga je sveukupno 6.884 gledatelja što je bolje od box-office rezultata bilo kojeg domaćeg filma unatrag 5 godina.

„Koko i duhovi“ snimljen je prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana koji se u našim osnovnim školama nalazi pod obaveznom lektirom.

Film „Koko i duhovi“ istovremeno je sa svojim prikazivanjem započeo u svim velikim gradovima u Hrvatskoj (Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Puli, Dubrovniku...), a njegova kino distribucija vrlo će se brzo proširiti i na ostatak Hrvatske. Kako navodi distributer, posebnu zainteresiranost pokazuju osnovne škole u obliku organiziranih školskih posjeta kinima što filmu daje dodatnu podršku u kino rezultatu.

„Koko i duhovi“ snimljen je prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana koji se u našim osnovnim školama nalazi pod obaveznom lektirom. Režirao ga je Daniel Kušan, a glavne uloge su ostvarili Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin i mnogi drugi. Film je ove godine premijerno prikazan na filmskom festivalu u Puli gdje ga je publika proglasila najboljim filmom festivala.


Koko i duhovi priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stječe nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih „starih“. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Hoće li Koko i ovoj zagonetki naći rješenje prije svih odraslih, saznat ćemo u burnom raspletu ove napete detektivske priče.