A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-602.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kosor: Vrijeme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac! | Politika+
Hrvatska

KAMPANJA: Kosor: Vrijeme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac!

'Ovo je trenutak da se još jednom kaže ono što govorim posljednjih dana, mi se vas ne bojimo.'

FOTO: Jadranka Kosor
Piše: PolitikaPlus/VLM

Ovako zajedno, ovako složni i u prijateljskom ozračju nitko nam ništa ne može - poručila je Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a oduševljena podrškom više od tisuću okupljenih članova stranke u bjelovarskoj sportskoj dvorani na Saboru HDZ-a za II. izbornu jedinicu, piše Večernji list.

 

'Ovo je trenutak da se još jednom kaže ono što govorim posljednjih dana odgovarajući na sve one uvrede i napade koji stižu sa svih strana, mi se vas ne bojimo.'

- Ovo je trenutak da se još jednom kaže ono što govorim posljednjih dana odgovarajući na sve one uvrede i napade koji stižu sa svih strana, mi se vas ne bojimo – nastavila je u istom tonu Kosor i izazvala oduševljenje u dvorani.

Neće nam lekcije o tome kako se vodi država, kako se završavaju pregovori, kako se bori za gospodarski oporavak i kako se bori protiv korupcije, kao ni o tome što ćemo i kako slaviti te koga ćemo poštovati, držati oni koji su iz sabornice izašli 25. lipnja 1991. godine – kazale je Kosor uz odobravanje okupljenog članstva.

Moramo se još čvršće okupiti i biti još odlučniji jer u ovo izbore ulazimo u neravnopravnoj borbi – kazala je dodajući da HDZ nema isti pristup medijima koji nemilice tuku sa svih strana. Podsjećajući na sva dana i izvršena obećanja HDZ-a, od završenih pregovora do borbe protiv korupcije Kosor je naglasila kako će se s tom borbom u narednom mandatu ići još žešće te da neće dopustiti da uspiju oni koji ovih dana prijete državnom odvjetništvu i sudovima, aludirajući na nedavne istupe članova Kukuriku koalicije. Poručila je da HDZ jamči, ostane li na vlasti, neće smanjivati plaće i mirovine te dodala kako će ovih dana umirovljenicima isplatiti još jednu ratu koju im država duguje i to u iznosu od 820 milijuna kuna.

-Vrijeme je da imperija,  koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno! – zaključila je Kosor i izazvala veliko odobravanje mnoštva u dvorani.

Osim predsjednice stranke u Bjelovaru su u sličnom tonu uz ostale govorili i HDZ-ovi ministri Gordan Jandroković i Đuro Popijač odašiljući identične poruke i izražavajući samouvjerenost u pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima. Premda je skup prošao u pozitivnom ozračju novinarima nije mogao promaći izostanak Kreše Jelavića, predsjednika županijskog HDZ-a. Odmah nakon skupa čule su se glasine da je tijekom današnjeg dana podnio ostavku. Što je razlog zasad se samo može nagađati ali kuloari već spominju neslaganje s mlađahnim Antom Topalovićem, predsjednikom bjelovarskog HDZ-a. Informaciju smo pokušali provjeriti no ni Jelavić a ni ostali HDZ-ovci se nisu javljali na telefone.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, hdz