A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/arsen-bauk-sabor-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Arsen Bauk: Nisu svi HDZ-ovci kukavice, neki su me nazvali i ispričali se | Politika+
Hrvatska

OBRAČUNI U SABORU: Arsen Bauk: Nisu svi HDZ-ovci kukavice, neki su me nazvali i ispričali se

'Skrivanje šačice lopova i onih koji "nisu znali" iza 220.000 članova pokazuje da su i kukavička organizacija.'

Piše: Ivan Klarić

Netrpeljivost između HDZ-ovaca i SDP-ovaca danas je dosegnula svoj vrhunac. Na sjednici saborskog mandatno-imunitetnog povjerenstva na kojoj se raspravljalo o zahtjevu HDZ-a da se zastupniku SDP-a Željki Jovanoviću skine saborski imunitet jer je tu stranku nazvao 'zločinačkom organizacijom', došlo je do verbalnih, ali i zamalo do fizičkih sukoba.

 

>> Matušić: Sobol jest plesala uz štangu, muž je pravomoćno osuđen; Sobol: Presuda nije pravomoćna!

 

>> Željko Jovanović: Fizički napad na Bauka dokaz da je HDZ kriminalna organizacija!

 

>> Vladimir Šeks poručio Gordani Sobol: Držite se pristojnosti, kao što se držite plesa oko štange!

 

Prvo je Vladimir Šeks verbalno napao zastupnicu SDP-a Gordanu Sobol rekavši joj da se 'drži pristojnosti kao plesa na štangi' a potom je HDZ-ov Tomislav Čuljak, dok je SDP-ov Arsen Bauk inzistirao da se glasa o zaključku koji je on predložio, odnosno da se zahtjev proglasi nepotpunim jer nije podnesen u skladu s poslovnikom, bacio plastičnu bočicu vode i materijale za sjednicu na Bauka.

Nedugo nakon što je zahtjev HDZ-a odbijen i imunitet mu nije skinut, SDP-ov Željko Jovanović je u razgovoru za portal PolitikaPlus rekao kako su izjave HDZ-ovaca, prvenstveno Vladimira Šeksa te fizički napad na Bauka samo još jedan dokaz kako je govorio istinu kada je izjavio da je HDZ kriminalna organizacija.


Svoj komentar na više no burnu sjednicu mandatno-imunitetnog povjerenstva preko svog Facebook profila dao je Arsen Bauk.


- Skrivanje šačice lopova i onih koji "nisu znali" iza 220.000 članova pokazuje da su i kukavička organizacija. Posebno sam zahvalan članovima HDZ-a koji su me zvali i ispričali se zbog današnjih događaja na MIP-u, napisao je Bauk i time, vrlo vjerojatno, izazvao novu rundu uvreda na račun SDP-a od strane HDZ-ovaca koji svaki danom olako gube živce.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arsen bauk, hdz, gordana sobol, željko jovanović, sdp