A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ALONSO-MASA-REUTERS.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Na pomolu spektakularan prijelaz u F1: 'Sve ćemo promijeniti' | Politika+
4kotača

FERRARI: Na pomolu spektakularan prijelaz u F1: 'Sve ćemo promijeniti'

Šef Ferrarija Stefano Domenicali izjavio mogu zamisliti kako u momčadi surađuju Fernando Alonso i Sebastian Vettel...

FOTO: Alonso i Massa
FOTO: Reuters
Piše: PolitikaPlus/Dnevnik.hr

Šef Ferrarija Stefano Domenicali izjavio je kako bi mogao zamisliti da u njegovoj momčadi surađuju Fernando Alonso i ovogodišnji prvak u svjetskom prvenstvu Formule 1, Sebastian Vettel...

 

Na pitanje bi li Alonso to prihvatio, šef Scuderije rekao je da misli kako ne bi bilo problema jer je Fernandova snaga u tome što nema straha od konkurencije. Ali jedan krupni detalj koji se ne smije ignorirati je da Vettel ima važeći ugovor sa Red Bull-Renaultom do 2014. godine s namjerom produljenja do 2016.

 

Za šefa Ferrarija Domenicalija, mjesto koje treba popuniti je ono Felipea Masse kojem ugovor istječe na kraju iduće sezone.

 

''Massa će napraviti sve kako bi dokazao da je on dobar izbor za Ferrari, ali i mnogi drugi će željeti pokazati kako su spremni ući u našu momčad, među njima vjerojatno i Lewis Hamilton. Prerano je za pričati o tome'', rekao je Domenicali misleći pritom na Lewisov ugovor s McLaren-Mercedesom koji ga veže do kraja iduće godine kao i Felipea sa Ferrarijem.

 

''Felipe je imao vrlo dobar vikend u Japanu sve do kontakta s Hamiltonom. To je bilo loše jer se dogodilo u jednom od boljih vikenda za Felipea u ovoj sezoni'', dodao je Domenicali. Ferrarijev prioritet je sastaviti što bolji bolid za iduću sezonu, a Stefano Domenicali ističe kako će samo mali dio dijelova biti prenesen sa sadašnjeg bolida Italia 150 na onaj za iduću sezonu:

 

''Sve ćemo promijeniti, čak i volan'', završio je Ferrarijev šef.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ferrari, F1, Stefano Domenicali