A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kukuriku-117.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Zastupnici Kukuriku koalicije odlučili: Bojkotiramo rad Sabora! | Politika+
Hrvatska

HRVATSKI SABOR: VIDEO Zastupnici Kukuriku koalicije odlučili: Bojkotiramo rad Sabora!

Ne bude li Sabor funkcionirao, na predsjedniku Republike je da postupi u skladu sa svojim ovlastima, kazao je Linić.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Saborski zastupnici iz SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a, stranaka Kukuriku koalicije, neće više sudjelovati u radu Hrvatskog sabora, a time ni u, kako su danas izjavili njihovi predstavnici, HDZ-ovom narušavanju dostojanstva i ugleda parlamenta.


"U situaciji u kojoj je komunikacija u Saboru dovedena na razinu bacanja flaša i papira, kao u nekoj birtiji, smatramo da je to situacija u kojoj više ne možemo sudjelovati u radu Sabora", izjavila je predsjednica Kluba HNS/HSU-a Vesna Pusić na konferenciji za novinare u Saboru.

 

Arsen Bauk: Nisu svi HDZ-ovci kukavice, neki su me nazvali i ispričali se 

 

>> Vladimir Šeks poručio Gordani Sobol: Držite se pristojnosti, kao što se držite plesa oko štange! 

 

>> Željko Jovanović: Fizički napad na Bauka dokaz da je HDZ kriminalna organizacija!

 

Matušić: Sobol jest plesala uz štangu, muž je pravomoćno osuđen; Sobol: Presuda nije pravomoćna! 

 

I Slavko Linić je, u ime Kluba SDP-a, naglasio da oporba više ne želi "biti samo ukras u parlamentu koji ne vodi brigu o situaciji u zemlji", već neophodnim smatra da se aktualni saziv Sabora raspusti i građanima prepusti da na izborima odluče o tome tko će ih u Saboru predstavljati u idućem sazivu.

 

Upitan što će se dogoditi ako Sabor, zbog izostanka zastupnika iz Kukuriku koalicije, neće više imati kvorum za donošenje odluka, pa tako ni one o privremenom financiranju u prva tri mjeseca iduće godine, Linić je odgovorio da je na predsjedniku Republike da, ne bude li Sabor funkcionirao, postupi u skladu sa svojim ovlastima.

 

Silvano Hrelja iz HSU-a rekao je da će zastupnici Kukuriku koalicije nastaviti dolaziti u Sabor, ali neće sudjelovati u njegovu niti radu saborskih radnih tijela.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kukuriku, bojkot, bojkot sabora, slavko linić, sabor, hsu, ids-a, hns-a, sdp