A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/andrija-hebrang-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ uzvraća udarac: Kukuriku pokušava stvoriti alibi za nerad! | Politika+
Hrvatska

REAKCIJA HDZ-A: HDZ uzvraća udarac: Kukuriku pokušava stvoriti alibi za nerad!

Hebrang: Kao zastupnik saborske većine zaprepašten sam odlukom saborske manjine. Imamo nekoliko zakona koje moramo uskladiti sa zakonima EU i ako ih ne donesemo ugrozit ćemo ugled Hrvatske.

FOTO: Andrija Hebrang
Piše: PolitikaPlus

'Ako je istina da neće sudjelovati u radu Sabora meni je iskreno žao. Nisam očekivao takav kraj ovog saziva Sabora. Pozvat ću ih sve na razgovor i probat ću ih uvjeriti da promijene odluku', komentirao je prvo predsjednik Sabora Luka Bebić.

 

HEBRANG: Kao zastupnik saborske većine zaprepašten sam odlukom saborske manjine. Imamo nekoliko zakona koje moramo uskladiti sa zakonima EU i ako ih ne donesemo ugrozit ćemo ugled Hrvatske. 

Nedugo nakon toga sazvana je i novinarska konferencija Kluba zastupnika HDZ-a na kojoj se nisu mogle čuti riječi žaljenja.

Glasnogovornik Kluba zastupnika HDZ-a Frano Matušić je kazao kako oporba ionako uopće ne radi te da u Sabor dolaze u smjenama i sudjeluju u predizbornoj kampanji na račun poreznih obveznika.

'Pokušavaju stvoriti alibi za nerad. Treba im povod pa su ga isprovocirali', kazao je Matušić.

'Kao zastupnik saborske većine zaprepašten sam odlukom saborske manjine. Imamo nekoliko zakona koje moramo uskladiti sa zakonima EU i ako ih ne donesemo ugrozit ćemo ugled Hrvatske. Oporbi je stalo do politizacije nauštrb nacionalnih interesa', kazao je Andrija Hebrang.

Hebrang je kazao kako HDZ ima većinu i ima kvorum. Nije u redu, rekao je, što je trenutak kada su imali malih problema zbog bolesti troje zastupnika oporba iskoristila za politizaciju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

frano matušić, kukuriku koalicija, andrija hebrang