A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/R-S/sabor-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ: Imat ćemo solidan broj ruku u Saboru | Politika+
Hrvatska

BOJKOT SABORA: HDZ: Imat ćemo solidan broj ruku u Saboru

Nakon današnje sjednice Vlade u Banskim je dvorima održan sastanak vrha HDZ-a koji je trajao gotovo dva sata.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako će vladajuća većina prilikom sutrašnjeg glasovanja u Saboru imati "solidan broj ruku" za izglasavanje zakona te da se na popodnevnom sastanku u Banskim dvorima razgovaralo o "stranačkim stvarima".

Nakon današnje sjednice Vlade u Banskim je dvorima održan sastanak vrha HDZ-a koji je trajao gotovo dva sata, a Šeks je novinarima ispred zgrade Vlade kazao da se nije razgovaralo o daljnjem radu Sabora nakon što su stranke Kukuriku koalicije danas odlučile da ne sudjeluju u radu parlamenta.

Upitan boji li se da vladajuća većina sutra u Saboru prilikom glasovanja neće imati dovoljan broj ruku, Šeks je odgovorio: "Ne, mislim da ćemo imati solidan broj ruku".

Ovo je bio stranački razgovor, razgovor predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor s koordinatorima izbornih jedinica, kazao je.

"Čisto stranačke stvari", dodao je Šeks preciziravši da se razgovaralo o stvarima koje se odnose na pretkampanju u svakoj izbornoj jedinici.

Sastanku s predsjednicom Vlade Kosor nazočili su i predsjednik Sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak, ministri u Vladi Tomislav Karamarko, Martina Dalić, Đuro Popijač, Božidar Kalmeta, Branko Bačić, Davor Božinović, te HDZ-ovi saborski zastupnici Ivan Šuker i Andrija Hebrang.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vladimir šeks, sabor, kvorum, jadranka kosor, ivan jarnjak