A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/iphone-4s-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U samo tri dana prodano više od 4 milijuna iPhonea 4S | Politika+
Tehnologija

PRODAJA: U samo tri dana prodano više od 4 milijuna iPhonea 4S

Nova verzija popularnog smartphonea prodaje se više nego dvostruko brže od prethodne. Naime, u istom razdoblju lani prodano je 1,7 milijuna iPhonea 4.

Piše: PolitikaPlus

Apple je objavio da je u samo tri dana prodano više od četiri milijuna iPhonea 4S, što znači da se nova verzija popularnog smartphonea prodaje više nego dvostruko brže od prethodne.

Prodaja novog iPhonea počela je u petak u SAD-u, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Japanu i Velikoj Britaniji. Osim što se nova verzija počela prodavati u više zemalja od prethodne, zabilježen je i porast u broju tvrtki koje ga prodaju.

Uza sve to, vrijednost Appleovih dionica u ponedjeljak je porasla za 1,10 dolara, na 423,10 dolara. Ovo potvrđuje da Appleu ipak ide dobro nakon smrti suosnivača Stevea Jobsa iako su postojale bojazni da bi tvrtka mogla izgubiti kompas. Očito je i da 4S nailazi na više nego dobar prijam, unatoč razočaranju nekih zbog toga što Apple nije predstavio potpuno novi iPhone 5, već tek temeljito revidiranu inačicu četvorke.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

iphone 4s, apple