A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ina-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Europska komisija: Nemamo konačnu ocjenu o prijedlogu zakona o Ini | Politika+
Tvrtke

REAKCIJA: Europska komisija: Nemamo konačnu ocjenu o prijedlogu zakona o Ini

'Komisija još nije donijela konačnu ocjenu o prijedlogu zakona o Ini i od hrvatske vlade očekuje dodatna objašnjenja i dokumente.'

Piše: PolitikaPlus

Europska komisija u srijedu je potvrdila da je u ponedjeljak u Bruxellesu održan sastanak na stručno-tehničkoj razini s izaslanstvom hrvatske vlade o prijedlogu zakona po kojem nitko osim hrvatske države ne bi mogao imati više od 49 posto dionica Ine te dodala da o tom pitanju još nema konačnu ocjenu i očekuje dodatna hrvatska objašnjenja.

"U ponedjeljak je održan sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Općih uprava Europske komisije za unutarnje tržište i za proširenje i predstavnici hrvatske vlade. Komisija još nije donijela konačnu ocjenu o prijedlogu zakona o Ini i od hrvatske vlade očekuje dodatna objašnjenja i dokumente", rečeno je Hini u Europskoj komisiji.

Izvor iz Europske komisije nije htio govoriti o pojedinostima tog sastanka.

Izmjene i dopune zakona o privatizaciji Ine predložene su na ograničeno vrijeme dok se ne završi sudski proces protiv bivšeg premijera Ive Sanadera, kojeg se sumnjiči za primanje mita od MOL-a.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zakon o ini, europska komisija, vlada rh