A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/miroslav%20radman%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Miroslav Radman predstavio 'koktel mladosti', kutija za 2 mjeseca 200 eura | Politika+
Znanost

ANTIOKSIDANS: Miroslav Radman predstavio 'koktel mladosti', kutija za 2 mjeseca 200 eura

U ovome trenutku se kutija "koktela mladosti" može nabaviti u Njemačkoj i Sloveniji, a najavljuje se i internetska prodaja. Ovo je prvi konkretan proizvod koji je nastao u Mediteranskom institutu za istraživanje života u Splitu.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatski znanstvenik Miroslav Radman danas je predstavio antioksidans nove generacije Energizer, koji je već u javnosti popularno nazvan "koktelom mladosti", a cijena za jednu kutiju koja traje oko dva mjeseca je 200 eura.

Uz Radmana, ovaj novi hrvatski proizvod, je predstavio i još jedan znanstvenik sa Mediteranskog instituta za istraživanje života (MedILS), dr. Slavko Ivković. Antioksidansi su tvari koje štite od propadanja stanica i najveći su borci protiv raznih bolesti, a hrvatski znanstvenici tvrde kako su pronašli mješavinu supstancija koje daju najbolje rezultate od dosad poznatih antioksidansa.

 

U Energizer su, između ostalog, pomiješali ekstrakte koštica grožđa, rajčice i zeleni čaj koji imaju izrazito antioksidativno djelovanje. Na predstavljanju su rekli da je antioksidativno djelovanje ovih sastojaka nekoliko tisuća puta jače od vitamina E. Radman se nada kako će Energizer postati prepoznatljiv hrvatski brend.


U ovome trenutku se kutija "koktela mladosti" može nabaviti u Njemačkoj i Sloveniji, a najavljuje se i internetska prodaja. Ovo je prvi konkretan proizvod koji je nastao u Mediteranskom institutu za istraživanje života u Splitu. Radman je istaknuo kako je život biokemija te da na slabosti organizma treba djelovati preventivno.