A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Jovanović: Politička kriminalna organizacija skinula je maske! | Politika+
Hrvatska

SKIDANJE IMUNITETA : Željko Jovanović: Politička kriminalna organizacija skinula je maske!

"Danas su ubili parlamentarnu demokraciju. Ipak, najbitnije skidanje dogodit će se 04. 12. 2011. kada će građani na izborima skinuti HDZ sa vlasti!"

FOTO: Ćeljko Jovanović
Piše: Ivan Klarić
ŽELJKO JOVANOVIĆ: "Danas su ubili parlamentarnu demokraciju. Ipak, najbitnije skidanje dogodit će se 04. 12. 2011. kada će građani na izborima skinuti HDZ sa vlasti!"

HDZ mi upravo je skinuo zastupnički imunitet, ali time su skinuli i sve maske HDZ kao demokratske organizacije, čime su samo potvrdili da je vrh HDZ-a u smislu političke odgovornosti kriminalna organizacija, komentar je SDP-ovog saborskog zastupnika Željka Jovanovića , na današnju odluku da mu se skine imunitet.

 

Podsjetimo, protiv Jovanovića je  HDZ pokrenuo postupak, jer je on izjavio da je HDZ zločinačka organizacija.

 

Kukuriku koalicija odlučila je ne sudjelovati u radu Sabora upravo zbog uvreda koje je Šeks izrekao na sjednici Mandatno-imunitetnog povjerenstva (koje je bilo protiv skidanja imuniteta Jovanoviću i uvođenja verbalnog delikta), a zbog kojih se kasnije ispričao,

 

- Danas su ubili parlamentarnu demokraciju. Ipak, najbitnije skidanje dogodit će se 04. 12. 2011. kada će građani na izborima skinuti HDZ sa vlasti!, zaključuje Jovanović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SABOR, željko jovanović, ZASTUPNIČKI IMUNITET, VERBALNI DELIKT, hdz, sdop