A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jon-bon-jovi-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jon Bon Jovi otvorio restoran: Jedite, pa platite koliko možete! | Politika+
Kultura

SOUL KITCHEN: Jon Bon Jovi otvorio restoran: Jedite, pa platite koliko možete!

''Kada sam čuo da svaki šesti stanovnik ove zemlje ide u krevet gladan, pomislio sam da će to biti sljedeća stvar za koju će se fond pobrinuti.''

FOTO: Jon Bon Jovie u kuhinji restorana Soul Kitchen
FOTO: MySpace
Piše: P/B

Roker Jon Bon Jovi i njegova žena Dorotea otvorili su restoran Soul Kitchen u kome će gosti plaćati hranu - koliko mogu. U restoranu u Red Banku koji je otvoren u bivšoj prodavaonici auto dijelova, meniji niti nemaju istaknute cijene, iako kažu da se ne nudi jeftini fast food već kvalitetna jela. Gosti u kuvertama na svakom stolu na odlasku ostavljaju novca koliko mogu. Ili je barem tako zamišljeno.

''Kada sam čuo da svaki šesti stanovnik ove zemlje ide u krevet gladan, pomislio sam da će to biti sljedeća stvar za koju će se fond pobrinuti.''

Ovaj restoran financijski pomaže Bon Jovijev humanitarni fond Soul', koji je, između ostalog, izgradio 260 domova za ljude s niskim primanjima.

''Kada sam čuo da svaki šesti stanovnik ove zemlje ide u krevet gladan, pomislio sam da će to biti sljedeća stvar za koju će se fond pobrinuti'', kaže Bon Jovi, koji navodno i sam radi u restoranu - perući suđe - jer o kuhanju nema pojma.

Oni koji sebi uopće ne mogu priuštiti obrok, mogu volontirati u Soul Kitchenu i oprati suđe, čistiti ili raditi nešto u kuhinji. Nakon toga dobiju bon za besplatan obrok.U restoranu se na otvaranju služio hrskavo pečen som s crvenim grahom i rižom, pileća prsa sa grila uz domaću majonezu s bosiljkom, te losos na žaru sa sezonskim začinima, slatki krumpir i dinstano povrće.

"Ovo nije narodna kuhinja, možete doći i dobiti stol s finim stoljnjakom i srebrnim posuđem, uz zdrav hranljiv obrok. Ovdje se ne služe pljeskavice i pomfrit," kaže Bon Jovi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

JON BON JOVI, NARODNA KUHINJA