A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Tom-Waits_02.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Novi album Toma Waitsa 'Bad As Me' izlazi u ponedjeljak | Politika+
Kultura

ALBUM: VIDEO Novi album Toma Waitsa 'Bad As Me' izlazi u ponedjeljak

Album sadrži 13 pjesama a izlazi 24. listopada. Deluxe izdanje albuma sadržavat će dodatne tri pjesme i knjižicu od 40 stranica.

FOTO: Tom Waits
Piše: PolitikaPlus

Novi album legendarnog američkog pjevača, tekstopisca, glazbenika i glumca Toma Waitsa, pod naslovom Bad As Me, izlazi u ponedjeljak. Riječ je o Waitsovom 20. studijskom albumu koji je okupio mnogobrojne vrhunske glazbenike poput Lesa Claypoola, Michaela Flea Balzarya, Keitha Richardsa i Marca Ribota, a udaraljke je odsvirao Waitsov sin Casey Waits.

Album sadrži 13 pjesama a izlazi 24. listopada. Deluxe izdanje albuma sadržavat će dodatne tri pjesme i knjižicu od 40 stranica s Waitsovim tekstovima i fotografijama.

 

 

 

Svojim osebujnim stilom, koji kombinira blues, jazz i vodvilj s rock and rollom, Waits je postao prepoznatljiva osoba svijeta umjetnosti. Glazbenik promukla glasa profilirao se i kao glumac, te skladatelj filmske i kazališne glazbe, a 1983. je nominiran za Oscara za najbolju filmsku glazbu za film One from the Heart.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

cd, album, tom waits