A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/muskarac-thinkstock-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Spas za one koji imaju probleme s erekcijom! | Politika+
Scena

STENTOVI ZA PENIS: Spas za one koji imaju probleme s erekcijom!

Stent je sličan onome za srce, metalan je te se tijekom jednosatne operacije postavlja u arteriju koja dovodi krv u penis

FOTO: Sve tajne muškog ponosa
FOTO: Thinkstock
Piše: PolitikaPlus

Stentovi za penis namijenjeni su muškarcima koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom. Prva testiranja tog stenta pokazala su 'obećavajuće rezultate'. Testiranje je provedeno na 30 muškaraca prosječne starosti 60 godina i koji su patili od erektilne disfunkcije, piše San Francisco Chronicle.

 

Stent je sličan onome za srce, metalan je te se tijekom jednosatne operacije postavlja u arteriju koja dovodi krv u penis. Time se osigurava bolji protok krvi. Nakon tri mjeseca primjene kod dvije trećine testiranih muškaraca zabilježeno je poboljšanje.

 

Iako se nuspojave nisu pojavile Jason Rogers s Medicinskog centra Davis Sveučilišta u Kolumbiji tvrdi da je moguće da se one pojave nakon dužeg perioda upotrebe pa će se još pričekati testiranje stenta za penis na širem uzorku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sveučilište u kolumbiji, stent, san francisko