A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/arsen-033.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Arsen i Matija Dedić uskoro zajedno nastupaju u Beogradu | Politika+
Kultura

KONCERT: Arsen i Matija Dedić uskoro zajedno nastupaju u Beogradu

Arsen Dedić miljenik beogradske publike još od Beogradskog proljeće 1967. i kultnog filma "Višnja na Tašmajdanu" iz 1968.

FOTO: Arsen Dedić
Piše: P/H

Poznati hrvatski šansonijer Arsen Dedić nastupit će 19. studenoga u beogradskoj koncertnoj dvorani ''Kolarcu'', zajedno sa svojim sinom i poznatim jazz glazbenikom Matijom Dedićem, objavljeno je u utorak u Beogradu.

Arsen Dedić miljenik beogradske publike još od Beogradskog proljeće 1967.  i kultnog filma "Višnja na Tašmajdanu" iz 1968.

U nastupu pod naslovom ''Arsen i Matija'', oni će, kako je najavljeno, izvesti hitove po kojima je Arsen Dedić poznat diljem regije.

Dedić, navodi se, u posljednje vrijeme nastupa sa svojim sinom Matijom, proslavljenim jazz glazbenikom koji je nedavno objavio zajednički album sa Zoranom Predinom, pod nazivom ''Tragovi u sjeti'', a bio je i finalist jazz festivala u Montreuxu 2002. godine.

U najavi koncerta podsjeća se da je Arsen Dedić postao miljenik publike još od festivala Beogradsko proljeće 1967. godine i kultnog filma "Višnja na Tašmajdanu" iz 1968. godine te da je, kao kantautor, aranžer i autor filmske glazbe Arsen Dedić ostavio neizbrisiv trag tijekom svoje karijere duge pet desetljeća.


 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arsen dedić, matija dedić, koncert