A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/david-beckham-samsung-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tko želi biti hrvatski predstavnik među 8000 nosača olimpijskog plamena? | Politika+
Sport

LONDON 2012.: Tko želi biti hrvatski predstavnik među 8000 nosača olimpijskog plamena?

Samsung će omogućiti i hrvatskim građanima priliku da postanu „Junak iz susjedstva“ koji će ponijeti Olimpijski plamen u Velikoj Britaniji

FOTO: David Beckham globalni je lik ove marketinške kampanje
Piše: PolitikaPlus

Samsung, službeni svjetski partner Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine za bežične telekomunikacije, ponovno pruža priliku „običnim ljudima“ da budu među 8000 odabranih koji će posjetiti Olimpijske igre u Londonu kao dio Samsungova globalnog projekta Olimpijski plamen.

Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba „Junak iz susjedstva“, a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh će osvojiti Samsungov natječaj i ponijeti Olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama  u Londonu.

Samsung poziva sve zainteresirane da od 26. listopada do 2. studenog na Samsungovoj stranici nominiraju svog junaka - osobu koja se istakla strašću i motivacijom, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo i koja je pravi primjer olimpijskog duha. To, vele, može biti školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja po mišljenju prijavitelja zaslužuje ovu čast. Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba „Junak iz susjedstva“, a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh će osvojiti Samsungov natječaj i ponijeti Olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama  u Londonu.

Globalno lice ove kampanje je slavni nogometaš David Beckham, a predsjednica žirija koji će odabrati hrvatske predstavnike bit će
Martina Zubčić, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu.

Olimpijski plamen stići će na tlo Velike britanije 18. svibnja 2012. godine i tijekom 70 dana obići cijelu zemlju. Po dolasku u London obići će 32 četvrti Londona te 27. srpnja ući na Olimpijski stadion i označiti početak Olimpijskih igara.


Samsung sponzorira nosioca Olimpijskog plamena još od Igara u Ateni 2004. godine, zatim u Torinu 2006. i Pekingu 2008., te sada u Londonu 2012. godine.