A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/ana-tevsic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hrvatska dizajnerica Ana Tevšić predstavlja se na sajmu u Londonu | Politika+
Kultura

ART&DESIGN FAIR: Hrvatska dizajnerica Ana Tevšić predstavlja se na sajmu u Londonu

Ana Tevšić londonskoj će se publici predstaviti svojim Twisted lusterima i Chew on This vješalicama.

FOTO: Ana Tevšić
Piše: P/H

Na ovogodišnjem sajmu suvremene umjetnosti i dizajna Islington Contemporary Art & Design Fair u Londonu. otvoren do 30.10, u sklopu  posljednjeg vikenda rezerviranog za predstavljanje dizajnerskog namještaja i proizvoda od keramike i stakla, svoje će radove danas predstaviti mlada hrvatska produkt dizajnerica Ana Tevšić.

Sajam tijekom četiri vikenda u listopadu pruža priliku umjetnicima i dizajnerima svih disciplina umjetničkog i dizajnerskog spektra da svoj rad predstave široj publici te ostvare bližu interakciju sa zainteresiranim kupcima i sakupljačima umjetnina.

Tematski je podijeljen na četiri kategorije - slikarstvo i skulptura; fotografija, ilustracije i grafika; moda, tekstil i nakit, te namještaj, keramika i staklo.

Ana Tevšić londonskoj će se publici predstaviti svojim Twisted lusterima i Chew on This vješalicama.

Dinamična mješavina mladih još neafirmiranih umjetnika i velikih svjetski poznatih imena, sajam se odvija u londonskoj galeriji Candid Arts, jednom od najvećih izložbenih prostora za suvremenu umjetnost u Londonu. Čine ga dvije stare viktorijanske tvornice površine 2200 četvornih metara transformirane u 600 četvornih metara izložbenog prostora, dvije galerije, 20 umjetničkih studija, te niz dvorana za bankete i konferencije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Islington Contemporary Art & Design Fair, ISLINGTON FAIR, DIZAJN, ANA TEVŠIĆ