A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/mirko%20filipovic%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Mirko Filipović: Teško mi je napustiti organizaciju i ovaj sport | Politika+
Sport

PORAZ ZA KRAJ: VIDEO Mirko Filipović: Teško mi je napustiti organizaciju i ovaj sport

Osjećam da sam učinio sve što sam mogao da bih sveukupno imao uspješnu karijeru, rekao je Filipović.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatski majstor slobodne borbe Mirko Filipović poražen je od Roya Nelsona u svojem posljednjem meču za američku organizaciju UFC...

Američki 35-godišnji borac pobijedio je Filipovića (37) tehničkim nokautom u trećoj rundi. Nelson je srušio našeg borca koji je ostao ležati licem prema tlu. Budući da se tako nije mogao braniti, sudac je nakon minute i pol treće runde prekinuo meč.

Filipoviću je to bio treći poraz zaredom i šesti u deset borbi za UFC kojem se pridružio 2007. godine. Ukupno je u karijeri, računajući i borbe u organizaciji PRIDE, Filipović na 27 pobjeda (20 nokautom), deset poraza i dva neodlučena ishoda.

- UFC je bio toliko dobar prema meni svih ovih godina i teško mi je napustiti organizaciju i ovaj sport. Iako u UFC-u nisam bio dobar, osjećam da sam učinio sve što sam mogao da bih sveukupno imao uspješnu karijeru - rekao je Filipović nakon subotnje borbe u Las Vegasu, a pun je pohvala na njegov račun bio i Nelson.

- Bilo je sjajno boriti se protiv legende. Cro Cop još uvijek može "trgati". Moj je plan bio udarati i miješati, tako da ste vidjeli pomalo od svega - kazao je Nelson.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

cro cop, mirko filipović