A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/iphone-4s-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Baterija novog iPhonea ne može izdržati niti jedan dan! | Politika+
Tehnologija

OGORČENJE: Baterija novog iPhonea ne može izdržati niti jedan dan!

Problemi s baterijom na novom iPhoenu navodno su vezani uz opciju podešavanja vremenske zone.

Piše: PolitikaPlus

Phone 4S na tržištu se pojavio sredinom ovog mjeseca kada je srušio sve prodajne rekorde, a nakon početnog oduševljenja sve je veći broj korisnika koji se tuže na ovaj telefon – ponajviše zbog iznimno kratkog trajanja baterije koja mnogima ne može izdržati niti jedan dan prosječnog korištenja.

 

Problemi s baterijom na novom iPhoenu navodno su vezani uz opciju podešavanja vremenske zone.

U The Guardianu kažu da je glavni krivac za ovakve probleme s baterijom opcija podešavanje vremenske zone unutar lokacijskih usluga koja je stalno uključena i koristeći kombinaciju WiFija, mobilnog interneta i GPS-a ubrzano prazni bateriju.

Iako iz Applea nisu htjeli komentirati ove informacije, njihovi su zaposlenici već kontaktirali neke vlasnike novog iPhonea kojima su savjetovali da instaliraju program koji će pratiti rad telefona kako bi točno saznali u čemu je problem s novom baterijom. Na nekim internetskim stranicama kažu da ovaj problem nije vezan samo uz novi iPhone, nego uz iOS5 softver koji je dostupan i korisnicima starijih verzija Apploeva telefona.

Na The Next Webu kažu da problem s baterijom nije jedini koji muči vlasnike nove verzije Appleova operativnog sustava pa se tako neki korisnici žale da im se oznaka da je telefon napunjen pojavi na 98 posto punjenja, dok su neki su prijavili da im se aplikacije često ruše.

Također, određeni broj korisnika ima i problema s pozivima, a manjem broju vlasnika iOS5 uređaja tipkovnica se nekad neće spustiti, već im ostaje na ekranu i na početnom zaslonu.

Apple još istražuje sve probleme te se očekuje da će ih riješiti s novom verzijom softvera, a mi se nadamo da će, dok iPhone 4S stigne na hrvatsko tržište – negdje krajem godine, svi problemi biti riješeni.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Phone 4S, APPLE