A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dana%20white.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dana White: Mirko Filipović je dobar momak, ratnik i legenda | Politika+
Sport

BIRANE RIJEČI: Dana White: Mirko Filipović je dobar momak, ratnik i legenda

'Znam da je razočaran s posljednjim rezultatima u UFC-u, ali rekao sam vam i prije borbe - Imam 42 godine. Sa 38 godina nemaš se što i dalje tući sa borcima koji su puno mlađi, brži i eksplozivniji od tebe.'

FOTO: Čelni čovjek UFC-a Dana White
FOTO: www.scoresreport.com
Piše: PolitikaPlus

Čelni čovjek UFC-a Dana White prokomentirao je ishode borbi na UFC 137 i dao svoje mišljenje o načinu na koji su se BJ Penn i Mirko Filipović oprostili od navijača.

 

'Znam da je razočaran s posljednjim rezultatima u UFC-u, ali rekao sam vam i prije borbe - Imam 42 godine. Sa 38 godina nemaš se što i dalje tući sa borcima koji su puno mlađi, brži i eksplozivniji od tebe.'

Oba borca su nakon novog poraza neizravno objavila povlačenje iz UFC-a. Cro Copu je borba s Royjem Nelsonom bila zadnja prema dosadašnjem ugovoru, a i prije borbe Mirko je priznao da bi mogla biti zadnja. Njegovo obraćanje navijačima nakon novog poraza dalo je naslutiti da je stvarno došao kraj jedne velike karijere.


"Cro Cop je bio dobar momak od dana kada je potpisao za nas. Dobar momak koji je bio ratnik, legenda, i koji je napravio toliko velikih stvari za ovaj sport. Znam da je razočaran s posljednjim rezultatima u UFC-u, ali rekao sam vam i prije borbe - Imam 42 godine. Sa 38 godina nemaš se što i dalje tući sa borcima koji su puno mlađi, brži i eksplozivniji od tebe", rekao je White i nastavio:

"Mirko je izašao i napravio ono što je rekao da će napraviti. Obećao je pružiti zanimljivu borbu, pobijedio ili izgubio, i to je napravio".

White nije uspio razgovarati s Filipovićem nakon borbe te nije mogao sa 100 posto sigurnosti potvrditi da se Mirko više neće boriti. Filipović je odmah nakon meča otišao iz Mandalay Bay centra u Las Vegasu.

"Samo je želio izaći odavde, bio je uzrujan, nije se želio zadržavati", dodao je šef UFC-a.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

CRO COP, MIRKO FILIPOVIĆ, DANA WHITE, UFC