A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/INTERLIBER%20-knjige-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Međunarodni sajam knjiga Interliber 2011. od 8. do 13. studenoga | Politika+
Kultura

KNJIGA: Međunarodni sajam knjiga Interliber 2011. od 8. do 13. studenoga

Ove godine će na Interliberu biti organizirane mnogobrojne prezentacije, nastupi pisaca i nakladnika, te niz stručnih i popratnih događaja.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ovogodišnji međunarodni sajam knjiga i učila Interliber 2011. održava se od 8. do 13. studenoga pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a nakladnici iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Njemačke, Rumunjske, Sjedinjenih Američkih Država, Srbije i Velike Britanije izložit će svoje knjige u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma.

Ulaz će vjerojatno i ove godine za posjetitelje biti besplatan", rekao je dodavši kako je ovogodišnji Interliber produljen za jedan dan pa će trajati šest dana.

Ove godine će na Interliberu biti organizirane mnogobrojne prezentacije, nastupi pisaca i nakladnika, te niz stručnih i popratnih događaja, a posjetitelji će moći nabaviti knjige po povoljnim cijenama.

 

Voditelj projekta Interlibera na Zagrebačkom velesajmu Zoran Ušurić izjavio je kako će i ove godine na sajmu nastupiti velik broj izlagača te dodao kako su neki nakladnici poput Školske knjige i Algoritma smanjili površinu svojih štandova. "Ulaz će vjerojatno i ove godine za posjetitelje biti besplatan", rekao je dodavši kako je ovogodišnji Interliber produljen za jedan dan pa će trajati šest dana.

 

Napomenuo je kako će za posjetitelje od utorka do petka Interliber biti otvoren od 10 do 19 sati, a zadnja dva dana od 10 do 21 sat.

 

Ušurić procjenjuje kako će i ove godine Interliber posjetiti preko 100 tisuća ljudi. Zamjenik predsjednika hrvatske Zajednice nakladnika i knjižara Mišo Nejašmić smatra kako se Interliberom završava godišnji nakladnički ciklus. Posjetitelji će moći razgledati i povoljno nabaviti nove knjige, rekao je dodavši kako će mnogi nakladnici na svojim štandovima ili u 6. paviljonu predstaviti autore i svoja izdanja.

 

Najavio je i predstavljanje knjiga koje se bave aktualnim stanjem u Hrvatskoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

INTERLIBER, zagreb